Door weersomstandigheden van buitenaf krijgen gevels heel wat te verduren. De kleur van bakstenen worden door de jaren heen minder mooi, en kan er vuil uit gaan zien. Om de kleurechtheid van uw gevel weer opnieuw te verkrijgen kunnen wij uw gevel met behulp van de nieuwste reinigingstechnieken behandelen. Zo ziet uw gevel er weer uit als nieuw en kunt u weer oprecht trots zijn op uw gebouw.

Gevelstralen

Met onze Torbo zandstraalmachine die overigens ook “selfstanding” is, kunnen wij door middel van een fijne zandkorrel met een toevoeging van water uw gevel zo reinigen dat de bakstenen minimaal worden aangetast en er een stralende (nieuwe) gevel tevoorschijn komt!

 

IMG-20141113-WA0031IMG-20140714-WA0020

 

Stoomcleaning

Bepaalde steensoorten zijn goed te reinigen met onze stoomcleaner. Tijdens deze werkzaamheden wordt het water waarmee gereinigd wordt verwarmd tot ± 100c° en kan tot en met 300 bar worden gereinigd. Hierdoor wordt al het diepliggende vuil gereinigd wat zorgt voor een zeer schoon resultaat. Tevens zijn voor de hechting van nieuw voegwerk deze werkzaamheden aan te raden.

Uw gebouw ook nieuw leven inblazen? Laat het ons weten.