Voegbedrijf ten Boom is al meer dan veertig jaar specialist in (gevel-)renovatie. We proberen zoveel mogelijk een totaalpakket te bieden zodat de klant altijd verzekerd is van een perfect eindresultaat.

P.S: We laten de werkplek ook altijd weer schoon achter.

ONZE SPECIALISATIES

renovatie-nieuw

Stofarm uithakken
en slijpen

impregneren

Impregneren
(Hydrofoberen)

waterkering-gevel

Waterkering
aanbrengen

Loodherstel-
werkzaamheden

Schoorsteen-
renovatie

Raamdorpels
vervangen

Vervangen snij-
& knip voegwerken

Gevelreiniging
(Gevelstralen)

Funderingisolatie
aanbrengen

Aanbrengen
dilataties

Kitwerken

Helibar
wapening

Eigen materiaal

Door ons ruime assortiment aan zelfstandig materiaal zijn wij een uitstekende partner voor woningstichtingen, VVE’s en vastgoedonderhoud! Tijdens grote projecten waar er veel woningen gerenoveerd worden zorgen wij met ons materieel voor een goede samenwerking. Bewoners hoeven tijdens de werkzaamheden niet thuis te blijven, waardoor er snel, efficiĆ«nt en doeltreffend kan worden gewerkt aan een uitstekend resultaat!

Ook voor de particulier is ons zelfstandig materiaal een uitkomst, u hoeft namelijk niet verplicht tijdens de werkzaamheden thuis te blijven en dat scheelt u natuurlijk lawaai, geld, en tijd.

 

Onze tip:

Voor een optimale bescherming en het versterken van uw renovatieproject raden wij bijna altijd aan de gevels na de werkzaamheden te impregneren. Door de gevels te impregneren brengen wij een waterafstotende laag op het metsel- & voegwerk aan waardoor de gevel geen water meer opneemt en langer vrij blijft van groene aanslag en algen.

Informeer vrijblijvend via het contact/offerteformulier.