Wie zijn wij?

Voegbedrijf ten Boom is grotendeels een familiebedrijf met oog voor kwaliteit, detail en afwerking. Onze mensen zijn gedreven en zeer vakbekwaam, en doordat we gebruikmaken van eigen materieel zijn we zeer flexibel inzetbaar. Het is dan ook niet voor niets dat wij al meer dan veertig jaar werken voor de grootste bedrijven van Nederland!

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen?
Laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Een veilige, betrouwbare & fijne partner

Bij ten Boom realiseren we ons dat we niet alleen werken met materieel, maar ook met mensen. Wij doen er dan ook alles aan om u het gevoel te geven dat u op ons kunt rekenen, door weer en wind. Tevens dragen we altijd zorg voor de veiligheid van uzelf en onze mensen. We zijn daarom dan ook VCA en BHV gecertificeerd.

 

Historie

In 1974 begonnen Hendrik Ale en drie broers Voegbedrijf ten Boom, voorheen Voegbedrijf H.A. ten Boom. Door de jaren heen werd Voegbedrijf ten Boom een steeds groter groeiend bedrijf met veelal familie als werknemers, en werd veel kennis opgedaan op het gebied van “gevelwerkzaamheden” en gevelonderhoud.

In 2013 is Voegbedrijf Ten Boom door Hendrik Ale Ten Boom overgedragen aan zijn oudste zoon Hendrik Jan Ten Boom. Samen met zijn neven zet Hendrik Jan Ten Boom het bedrijf en de expertise door en zorgen zij samen met behulp van een hechte groep zeer vakbekwame werknemers voor een optimaal resultaat bij elk project.